Журналісти знайшли у полковника СБУ елітне майно. Відео

24 декабря 2019 г. в 11:46

На даху цього шикарного маєтку розташовані клуб, ресторан, спа, сад і навіть басейн

Журналісти програми "Наші гроші" з'ясували, що 36-річний начальник першого управління економічної контррозвідки СБУ полковник Микола Беззубенко отримав службову квартиру у шикарній новобудові. Водночас, він не є безхатьком і зараз з дружиною живе в іншій елітній новобудові, пише 24.

"Джек Хаус" – одна із найстильніших і відповідно найдорожчих новобудов Києва. Забудовник обіцяє мешканцям "нову якість життя" у самому серці столиці. Лише на даху цього шикарного маєтку розташовані клуб, ресторан, спа, сад і навіть басейн.

Але останнім часом "Джек" роблять відомим не так елітні архітектура і дизайн – як елітні "правоохоронні" мешканці. Низку квартир там отримали топ-посадовці Служби безпеки України. Наголосимо, не купили, а саме отримали. Як службове житло.

Цікаво, що Беззубенко – сам далеко не безхатько. Зараз він живе зовсім поруч з ультрадорогим "Джек Хаусом". Теж у новобудові й теж у центрі Києва. У дуже дорогому житловому комплексі "Французький квартал". Квартира на 160 квадратів у цьому домі записана, звичайно, не на Безубенка, а на його тестя.

І саме звідти, регулярно вранці, виїжджає на роботу наш СБУшник. На Touareg, записаному не на себе, а на дружину. До речі, сама дружина теж не обділена. З того ж будинку вона виїжджає на новенькому BMW X7, що записаний взагалі на сторонню тьотю.

Величезна квартира, дорогі автівки – а йому ще й пафосну службову дають. Ви вже, скоріш за все, зрозуміли дві речі. Перше – у Беззубенка з житлом і фінансами – все дуже добре. Друге – Беззубенку геть не потрібна службова квартира. Саме час спитати, а як у СБУшника все це добро з’явилося, і чому держава дарує йому "нову якість життя", якщо у нього і зі старою все чудово?

EXMO affiliate program