Зібрали всіх разом слухати виступ путіна: окупант розповів про удар ЗСУ в Макіївці. Відео

8 января 2023 г. в 20:30

Один із окупантів, який вижив під час українського удару по казармі з терористами в Макіївці на Донеччині, розповів, хто кинув їх на загибель.

За даними російських телеграм-каналів, загарбник Антон Головінський був рядовим 44-го мотострілецького полку, мобілізованим із Самари. Чоловік отримав опіки 75% тіла. Він знаходився у госпіталі в ростові-на-дону, де згодом і помер від травм несумісних із життям. Незадовго до смерті терорист зізнався, що вночі 1 січня їх зібрали в актовій залі. Цей наказ віддав полковник Єнікєєв Роман.

У новорічну ніч нас зібрали в актовій залі слухати промову путіна. Нам сказали виконувати наказ, злочинний наказ полковника Романа Єнікєєва, через якого всі наші хлопці загинули

Журналіст Андрій Цаплієнко проаналізував відео та переконаний, що цей ролик з'явився у мережі не просто так – усі поразки знову хочуть повісити на командирів середньої ланки.

Нагадаємо, ЗСУ вдарили успішно по тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині, де російські мобілізовані зібралися, аби відзначити зустріч Нового року. Велику кількість новомобілізованих загарбників і їхньої військової техніки розмістили на пустирі в будівлі навчального закладу, що і стало чудовою ціллю для українських захисників.

мета

EXMO affiliate program