“Зібрані гроші з мешканців “розходяться” по кишенях чиновників”: юрист розповів деталі афери із львівським сміттям (відео)

12 августа 2020 г. в 02:22

Юрист Олексій Різник розповів, хто відповідатиме за те, що, попри відкриті кримінальні провадження, сміття зі Львова й далі вивозять незаконно у різні куточки нашої країни.

Про це він заявив в ефірі Народного толк-шоу 11 серпня.

“Перш за все до кримінальної відповідальності можуть бути притягнені всі особи, вину яких доведуть, починаючи від водіїв, які здійснювали перевезення, представників компаній, які беруть гроші за це, тощо” – наголосив юрист.

При цьому Різник нагадав: на сьогодні склад тарифу на вивезення сміття включає дві питомих складових: вартість вивезення ТПВ і їхня утилізація.

“Зараз з усіх мешканців Львова гроші збирають як за вивезення, так і за утилізацію ТПВ, а по суті його вивозять будь-куди і викидають будь-де. А гроші, пов’язані з утилізацією, розходяться по кишенях чиновників. Цей епізод довести важко, але сподіваємося, що відкриті кримінальні справи доведуть до логічного завершення, адже перш за все шкоди завдають державі, зокрема кожному з нас”, – резюмував юрист.

vgolos.com.ua

EXMO affiliate program