З'явилися нові подробиці резонансного розстрілу у Каховці

10 января 2020 г. в 23:28

Слідство отримало нові докази по справі про резонансне вбивство в Каховці, де колишній правоохоронець застрелив екс-чоловіка своєї дружини.

Як повідомляє видання "Херсон типовий", учасники масових акцій протесту в Каховці отримали дані від невідомого анестезіолога, який стверджував, що під час операції з тіла пацієнта витягли кулі трьох різних калібрів.

Це говорить про те, що стріляти міг не тільки вбивця, але і присутній в будинку старший інспектор місцевого відділу Національної поліції.

У свою чергу в матеріалах справи йдеться про те, що з тіла загиблого витягли дві кулі, і калібр у них був однаковий. Решта поранень виявилися наскрізними. Кулі пройшли через людину навиліт. Але поки неясно, куди вони потрапили.

Джерело видання в поліції зазначає, що під час огляду місця знайшли ще шість куль: дві потрапили в огорожу, три - в машину, і ще одна в будівлю. Їх калібр також збігався з калібром карабіна.

Тут же знайшли кулю від травматичного пістолета, з якого потерпілий вистрілив в господаря будинку. Таким чином, це все підтверджує, що в убитого стріляли тільки з одного виду зброї.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program