З'явилися подробиці жорстокого вбивства дівчини-провізора в Одесі

25 сентября 2020 г. в 23:00

Одеські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної працівниці аптеки. Чоловік розповів про подробиці нападу. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Нацполіцію.

На житловий масив Таїрова 35-річний уродженець Кодимського району приїхав на автомобілі близько десятої години вечора. Близько третьої години ночі він прийшов до аптеки, постукав у двері та, показавши фармацевтові своє посвідчення ревізора, заявив, що прибув для перевірки. Не підозрюючи лихого, дівчина впустила зловмисника у приміщення, де на його вимогу пред'явила відповідні записи та відчинила сейф з грошима. Зі слів затриманого, він запропонував потерпілій поділити гроші, але та відмовилася і почала кричати. Це і стало поштовхом до жорстокого вбивства.

Розправившись зі своєю жертвою, підозрюваний забрав гроші і поїхав геть. Частину викрадених коштів він витратив на погашення кредитів, ще частину правоохоронці вилучили під час обшуку його автомобіля.

Наразі остаточна сума спричинених матеріальних збитків встановлюється.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За умисне вбивство з корисливих мотивів підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, тіло дівчини з множинними ножовими пораненнями було виявлене вчора вранці у приміщенні аптеки на вул. Ак.Корольова. Поліцейські провели низку слідчо-розшукових заходів, у тому числі переглянули записи з камер відеоспостереження, і встановили, що до злочину причетний працівник установи, який наразі знаходиться на стадії звільнення.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program