Зламали мене і зруйнували моє життя: у Запоріжжі школярка скоїла суїцид через булінг

23 апреля 2021 г. в 03:00

У Запоріжжі школярка наклала на себе руки. Дівчинка повісилася через цькування в школі. Трагедія сталася ще 4 квітня. Відкрито кримінальне провадження, пише місцеве видання Прес-Центр.

Дівчина навчалася в гімназії №47 Запоріжжя. Вона нібито залишила передсмертну записку, в якій описала, як педагоги постійно ображали і принижували її та її однокласників.

"Для мене вже все скінчено, але сподіваюся, що Анну Борисівну покарають за постійні образи нашого класу, що ми найгірший клас. Людмилу Василівну, через яку у мене 2 рази була найжорстокіша істерика. Та й, в принципі, хочу, щоб директори уважно придивлялися до тих, кого беруть на роботу. Бо я знаю, що всі вчителі розпускали чутки і за спиною обговорювали, що ми найбільш уйо*ищний клас, навіть учням говорили... Мені все одно, мене вже більше немає. У***, які зламали мене і зруйнували моє життя", - написала школярка.

Вона додала, що також страждала від булінгу своїх однокласників.

У поліції прокоментували ситуацію тільки після того, як в місцеві ЗМІ потрапила передсмертна записка дівчинки.

За словами правоохоронців, інформація за фактом публікації в пресі внесена до Єдиного реєстру обліку заяв та повідомлень громадян. Співробітниками Запорізького районного управління поліції проводиться всебічна перевірка за фактами можливого булінгу в навчальному закладі.

Досудове розслідування триває.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program