Злетіло навіть взуття: у Черкасах на смерть збили пішохода (Відео)

29 декабря 2019 г. в 17:24

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Богдана Хмельницького сталася фатальна дорожньо-транспортна пригода. Під час ДТП було насмерть збито пішохода.

Відповідну інформацію поширили на сторінці Face_che очевидці події.

За попередніми даними, аварія трапилася близько 22 години 27 грудня. Автомобіль їхав на великій швидкості та збив пішохода. Удар був такої сили, що потерпілий відлетів на кілька десятків метрів від пішохідного переходу, в нього навіть злетіло взуття.

Дану інформацію журналістам сайту vikka.ua підтвердила і речниця КУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок. Так, від отриманих травм чоловік загинув на місці ще до прибуття "швидкої". Тож медики лише констатували смерть. У загиблого не було при собі документів, тому його особу поки не встановлено.

У коментарі речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко зазначив, що аварію скоїв водій автомобіля "Subaru". Він збив 37-річного чоловіка, який рухався пішохідним переходом. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Наразі справою займаються слідчі.

EXMO affiliate program