Злочинна група в Харківській області викрала чоловіка і вимагала 20 тис. доларів викупу (відео)

25 июля 2020 г. в 16:00

У Харківській області правоохоронці звільнили чоловіка, якого викрала злочинна група. Про це повідомляє пресслужба обласної Нацполіціі.

У батька потерпілого вимагали 20 тисяч доларів за його звільнення. Зараз його життю нічого не загрожує.

За даними правоохоронців, зловмисники приїхали до 39-річного чоловіка додому і почали вимагати повернути неіснуючий борг. Він відмовився, бо, за його словами, не мав боргових зобов'язань. Вимагачі почали погрожувати йому побиттям, а потім посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку, а від його батька зажадали викуп.

Зловмисники були озброєні і погрожували батькові потерпілого, тому до спецоперації залучили бійців КОРДу. При передачі 20 тисяч доларів викупу учасників групи затримали, за їх місцем проживання зараз проходять обшуки. Їм збираються повідомити про підозру за ч.2 ст. 189 (спроба, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років) і ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини - карається обмеженням або позбавленням волі на строк до п'яти років).

У поліції заявили, що всі три зловмисника - «учасники етнічної організованої групи» з Харківської області. Вони вже мали судимості за побиття і майнові злочини.

nv.ua

EXMO affiliate program