«Змушений тинятися по всім». Подоляк висміяв спроби Путіна знайти союзників у війні проти України (відео)

3 июля 2022 г. в 10:30

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк висміяв спроби російського диктатора Володимира Путіна знайти союзників у війні проти України, іронічно назвавши його «надзвичайно ефективним полководцем».

Про це він сказав в інтерв'ю виданню Настоящее время.

«Сам Путін надзвичайно ефективний як полководець. Воюючи проти України своєю великою армією в мільйон людей, він змушений сьогодні тинятися по всім. Приїхав сьогодні на Каспійський саміт та просив: „Дайте армію, щоб ми зайшли в Україну“. Нині у Білорусі просить армію. Наскільки великою (в іронічному сенсі) є ця людина, що вона просить у колишніх країн Радянського Союзу хоч якісь армійські частини для того, щоб ефективно продовжувати воювати проти маленької України. Це геніально», — сказав Подоляк.

Він додав, що диктатор навіть не бачить, наскільки це принизливо виглядає збоку.

«Тобто ти тут хвалився, ходив накульгуючи, розповідав, що ми весь світ на коліна поставимо, а тепер ходиш і просиш: „Дайте армію, зайдіть із цього боку, ми не можемо самі знищити цих українців, давайте ви ще туди зайдете“», — сказав радник глави ОПУ.

Він також підкреслив, що на сьогодні українська влада чітко розуміє хто є хто, і готова до прояву агресії з будь-якого боку.

EXMO affiliate program