"Знаходимо цілі і даємо координати": як працюють десантники-розвідники і шматують піхоту противника – відео

26 марта 2023 г. в 21:00

За один постріл артилерії можна знищити від 5 до 10 ворожих солдатів, зазначають військовові

За один раз можуть покласти чимало московитів. Львівські десантники-розвідники показали, як виявляють скупчення ворожої піхоти і техніки. А ще – коригують роботу нашої артилерії по окупантах. "Очі" десантників – це їхні дрони. Пташки – річ необхідна на фронті. Як нищать загарбників – дивіться у матеріалі пресслужби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Військові розповідають, що займаються розвідкою ворожих позицій для коригування артилерійського вогню. Кажуть – знаходять цілі та передають координати. Після цього командування приймає рішення щодо того, яким вогневим засобом уражати ціль.

"Якщо піхота, то це, наприклад, міномети. Якщо більш важка техніка або машини, то це відповідно більш важкий калібр, артилерія. От ми, скажімо так, служимо очима для артилерії", – розповідає один з військових.

Бійці кажуть, що на Бахмутському напрямку зустрічають як регулярні частини зс рф, так і "вагнерівців". За місяць перебування тут корегували вогонь і по піхоті, і по мінометах, і по вантажівках.

"Мабуть найяскравіше – ми працювали тоді з M777, і знищення було противника. Було два прямих влучання, і було видно, що більше там нічого не залишилося", – згадує військовий.

За один постріл можна знищити від 5 до 10 ворожих солдатів, зазначають військовові.

"Перемога настане після того, як ми нанесемо ворогу непоправні втрати. Коли вони просто не зможуть відправляти сюди на м'ясо до нас таку кількість людей", – зазначає військовослужбовець ЗСУ.

Більше про роботу десантників дивіться у відео:

5.ua

EXMO affiliate program