Знайдені сліди переміщення тіла: у поліції розповіли нові подробиці смертельної ДТП у Кілії

23 июля 2022 г. в 22:28

В ніч на 10 липня 66-річний житель Кілії на автомобілі Kia Sorento збив 31-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці. Водія одразу направили до лікувального закладу для проходження медичного огляду на наявність алкоголю в організмі, за результатами якого ознак сп’яніння виявлено не було.

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, під час проведення слідчих дій було встановлено, що аварія сталася неподалік подвір’я, де загиблий святкував день народження у знайомих і де всі гості вживали алкогольні напої. Під час свята відбувся незначний побутовий конфлікт, після чого потерпілий пішов додому. По дорозі його збила автівка.

Деякі ЗМІ поширюють інформацію, що нібито місцеві правоохоронці приховують справжнього винуватця дорожньо-транспортної пригоди і що її скоїв зять пенсіонера, зазначають у поліції. На місці події правоохоронці зафіксували сліди гальмування автомобіля, переміщення тіла, інші сліди ДТП, свідчення громадян, вилучили Kia Sorento зі слідами біологічного походження та потертостями й Volkswagen Touareg, що належить родичеві 66-річного чоловіка, а також запис з камер відеоспостереження, на якому зафіксовано напрямок руху автомобіля Кіа з сільськогосподарського підприємства в напряму місця проживання водія.

В ході слідства призначено судові автотехнічну, транспортно-трасологічні, судово-медичну, криміналістичну (одягу та взуття) експертизи, також проведено ряд слідчих дій.

“Наразі жодних підстав вважати, що до зазначеної ДТП причетний будь-який інший транспортний засіб, який не був зафіксований на місці ДТП, а також інший водій, в органів досудового розслідування немає. Справа знаходиться на контролі у керівництва обласної поліції”, — додали у поліції.

odessa.online

EXMO affiliate program