Знайшли без свідомості у таксі на Лівому березі Києва: патрульні про обставини смерті нардепа (Відео)

8 октября 2021 г. в 16:10

Народний депутат України Антон Поляков був знайдений без свідомості в ніч на 8 жовтня в машині таксі. Реанімаційні заходи результату не дали і медики констатували смерть.

Як повідомили ТСН в Патрульній поліції України, таксі з народним депутатом рухалося проспектом Соборності на Лівому березі Києва. Патрульні зупинили машину через порушення водієм правил дорожнього руху.

“Патрульні при спілкуванні з водієм помітили, що на задньому сидінні знаходиться пасажир у непритомному стані”, – сказав заступник очільника Патрульної поліції України Олег Білошицький.

За його словами, надавати допомогу непритомному до прибуття швидкої взялись патрульні. Далі це робили медики швидкої, але пасажир помер.

Як повідомило ГУ Нацполіції у Києві, за фактом відкрито кримінальне провадження. Смерть 33-річного народного депутата розслідують як умисне вбивство, але з приміткою "природна смерть".

Причину смерті має встановити експертиза. Правоохоронці в рамках відкритого кримінального провадження ведуть розслідування обставин смерті народного депутата.

EXMO affiliate program