Знайшли чотири тіла: горіла реанімація запорізької лікарні з хворими на коронавірус (Відео)

4 февраля 2021 г. в 13:50

Внаслідок пожежі, що спалахнула в ніч на 4 лютого в інфекційній лікарні Запоріжжя, вдалося врятувати 8 людей, а тіла 4 загиблих рятувальники виявили після того, як загасили пожежу.

Як повідомляє ГУ ДСНСУ у Запорізькій області, виклик на пожежу в лікарні надзвичайники отримали о 23 год 25 хв 3 лютого. Прибувши на місце НП, рятувальники одночасно евакуювали хворих та гасили пожежу. Її площа була невеликою – 20 квадратних метрів. Вже за годину пожежу загасили. У приміщенні реанімації, де спалахнув вогонь, знайшли 4 тіла: це троє пацієнтів, які були під’єднані до ШВЛ, та лікар.

Врятувати вдалося 8 людей. Це також пацієнти з Covid-19, які перебували на штучній вентиляції легень. Їх перевезли в інші лікарні Запоріжжя.

ГУ Нацполіції у Запорізькій області повідомило, що за фактом пожежі вже відкрито кримінальне провадження за статтею ККУ “порушення правил протипожежної безпеки”.

Як повідомляє кореспондент ТСН з місця події, зараз у згорілій реанімації інтенсивно працюють експерти-криміналісти та слідчі поліції.

Більше подробиць – у відео гасіння пожежі ДСНСУ та у сюжеті ТСН.

EXMO affiliate program