Зникнення дітей в центрі Києва: школярів "викрали" охоронці

11 декабря 2019 г. в 00:28

У центрі Києва 10 грудня розігрався цілий детектив, пов'язаний з викраденням дітей. Спочатку з'явилася інформація про викрадення дитини на Хрещатику, нібито невідомі повезли 12-річну дівчинку в бік Оболоні на Volkswagen Multivan чорного кольору.

Правоохоронці терміново ввели план "Перехоплення". Сайт з'ясував подробиці НП. У поліції Києва нам розповіли деталі події: виявляється, "викрали" відразу двох дітей. І сталося це біля школи №53 на вулиці Богдана Хмельницького.

"У Шевченківське відділення поліції надійшла інформація про викрадення дитини. Поліцейськими був введений план "Перехват". Але протягом години виявилося, що забрали двох дітей. І їх ніхто не викрадав. Батьки відправили за своїми двома дітьми охоронців. Справа в тому, що коли дітей забирали чоловіки – це побачили інші діти. Вони передзвонили своїм батькам, а ті вже подзвонили в поліцію, повідомивши про викрадення. Співробітники поліції зв'язалися з батьками дітей, і вони підтвердили, що попросили охоронців забрати своїх дітей і відвезти їх в басейн. Операцію "Перехоплення" вже зняли. Діти разом з батьками, і все в порядку ", – розповіли правоохоронці.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program