Зробив зауваження – опинився в реанімації: у Києві побилися спортсмени та працівники СБУ (Відео)

19 февраля 2021 г. в 07:40

У київському метро 11 лютого трапилася бійка за участю нібито працівників Служби безпеки України та сімох спортсменів. 16 лютого хлопцям оголосили підозри у правопорушенні.

Деталі бійки у Києві

Інцидент трапився на станції метро "Університет", коли спортсмени поверталися додому з тренування.

Батько одного з хлопців розповів, що молодики, серед яких були і неповнолітні, привернули увагу нібито працівників СБУ, коли перестрибнули турнікети.

Один з хлопців відстав і заходив в метро пізніше, і підходячи до ескалатора побачив, що біля спуску стоїть чоловік років 30. Обходячи його, хлопець спіткнувся, бо чоловік підставив його підніжку. На питання: "Навіщо ви це робите, я ж просто вас обходив?" почув погрози,

– розповів чоловік.

За його словами, ймовірний працівник СБУ буцімто був п'яний. Він хотів, щоб хлопець повернувся до нього, але той продовжив рух по ескалатору.

"До чоловіка підійшов його товариш і вони разом, наздогнали хлопця, обступили його з різних сторін. Далі рух вниз проходив зі штовханиною. Коли внизу це побачили друзі хлопця, звісно вони прийшли йому на допомогу", – додав батько.

Що відомо про постраждалих

Внаслідок бійки один із нападників опинився у лікарні з переломом носа. Коли у ситуацію втрутились поліцейські, то "працівники СБУ" почали кричати на них та розповідати про свої "високі посади".

Їх змусили вичистити матеріали кримінального провадження від усіх згадок про запах алкоголю. Наразі керівництво СБУ продовжує тиснути на слідство та лікарів, з метою приховати перебування у стані алкогольного сп'яніння своїх підлеглих та їх злочинні дії,

– розповіли у спортивному клубі JC Ippon.

За словами батька одного з хлопців, ймовірний працівник СБУ впав на станції і наразі перебуває в лікарні.

За даними фейсбук сторінки "Типичный Киев", через бійку один з буцімто працівник СБУ потрапив у реанімації з зламаними черепом, носом та щелепою, гематоми та рваними ранами на обличчі. Наразі він перебуває у важкому стані.

Дивіться відео бійки у метро:

Спортсменам оберуть запобіжний захід

18 лютого у Подільському районному суді хлопцям мають обрати запобіжний захід. Через це спортивний клуб JC Ippon шукає свідків події.

24tv.ua

EXMO affiliate program