"Зроблю міністром освіти", – нардеп Кива висловився про звільнення наукового керівника своєї дисертації (Відео)

29 апреля 2021 г. в 02:22

Нардеп із ОПЗЖ Ілля Кива, який 26 квітня захистив кандидатську дисертацію, повідомив, що його наукового керівника звільнили з роботи. Втім, депутат пообіцяв своєму наставнику кар'єрне зростання в майбутньому.

Народний депутат Ілля Кива, коментуючи захист своєї кандидатської роботи, розповів журналістам 28 квітня, що до нього телефонував його науковий керівник та повідомив про своє звільнення. Натомість Кива закликав його не засмучуватись та пообіцяв в майбутньому зробити міністром освіти і науки України.

"Хтось хоче просто відігратися на наукових співробітниках, які дали мені можливість захиститися, всього лиш виконуючи свою роботу. Але бути науковим керівником у Киви сьогодні – це одна історія, а завтра – зовсім інша", – багатозначно сказав він.

Крім того, Кива заявив, що захищав наукову роботу не заради 15% надбавки до зарплати, а заради свого сина, адже хоче, щоб той на нього рівнявся. Також він змалював власне бачення поточної ситуації в країні.

"Я знаю, хто з чиїх кишень їсть, навіть серед вас (журналістів, – Ред.). Звичайно, вже і наука продажна, і п***расів у Верховній Раді більше, ніж у найбруднішому місці. Але ж це не значить, що не потрібно вчитися, не потрібно вдосконалювати механізм парламентаризму , не потрібно працювати над собою", – зауважив Кива.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program