ЗСУ ліквідували в Україні російського треш-блогера Дениса Диркіна (фото, відео)

29 апреля 2023 г. в 13:00

Блогер прославився в Росії відеороликами, де він дегустує склоомивачі, парфуми та антифриз. За словами сестри вбитого окупанта, Дениса Диркіна мобілізували до лав ЗС РФ, попри те, що він мав інвалідність.

В Україні Сили оборони ліквідували російського окупанта і блогера Дениса Диркіна. Про це в своєму t.me повідомив волонтер, депутат Верховної Ради Юрій Мисягін.

"Був такий "скрєпний" блогер "Фунфур'є", він же Денис Диркін. Поїхав на війну вбивати українців, і тепер про нього можна забути", — написав Мисягін.

Він додав фото ліквідованого окупанта, 18+

Треш-блогер Денис Диркін: що про нього відомо

Відомо, що треш-блогеру було 42 роки. За словами його сестри, окупант мав інвалідність і був не придатний до військової служби. Але попри це, його мобілізували до лав ЗС РФ і відправили на фронт.

Блогер став відомий завдяки своєму каналу YouTubе, куди він викладав ролики з дегустацією парфумів, склоомивачок, антифризів та інших хімічних речовин. Свої експерименти він супроводжував науковими поясненнями.

Чоловік родом із села в Новосибірській області. Він називав себе скромно "Великий Фунфур'є" і мав 138 тисяч підписників ютуб-каналу.

Всі свої ролики він починав із фрази: "До вас із Ординки приїхав Ден Диркін".Останні три роки Диркін перестав викладати відео на свій канал у YouTubе.

focus.ua

EXMO affiliate program