"ЗСУ – найсильніша армія у світі, цілі батальйони кладуть": окупант розповів про реальну ситуацію в Україні. Відео

2 августа 2022 г. в 11:27

Російські окупаційні війська зазнають величезних втрат на війні в Україні. Загарбники деморалізовані та бояться міці наших захисників.

У зв’язку з цим вони визнають, що Збройні сили України – найсильніша армія у світі. Про це свідчить нова телефонна розмова, яку перехопила Служба безпеки України.

"Українська армія – це найсильніша армія в усьому світі… Вони навіть росіян не бояться, с*ка, нікого… Це так і є, реально…" – розповідає матері мобілізований до лав загарбників житель тимчасово окупованого Донецька.

На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, він запитав, чи бачила вона кількість ліквідованих окупантів.

Загарбник також визнав, що росіяни, якщо й просуваються, то за рахунок величезних втрат, бо наші захисники "кладуть" ворога "цілими батальйонами" і роблять це на "раз-два".

"Ти втрати взагалі бачила які?.. Вам правду не говорять... Вам казки розповідають. А навіть якщо просувається наша (армія. – Ред.), це з дуже великими втратами. Ху*рять на раз-два, я тобі кажу. В нас полк там в'ї*али. Батальйони лягають..." – сказав він.

У СБУ нагадали, що для тих росіян, хто не хоче повернутися додому в мішку, існує гаряча телефонна лінія 2402. Можна подзвонити на неї та здатися в полон і зберегти своє життя.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program