ЗСУ не здаються, а кидають гранати: окупант поскаржився, що втретє поспіль "отримав по обличчю". Відео

4 ноября 2022 г. в 11:00

Російський військовий зняв на відео невдалу спробу штурму будівлі, де перебували українські захисники. Наші Герої закидали окупантів гранатами й не реагували на заклики здаватися, що неабияк здивувало загарбників.

Автор відео зізнався, що був поранений вже тричі – причому один раз уламками своєї ж гранати, яка "потрапила в залізку й відскочила". Про це він розповідав товаришу по службі та сміявся. Відповідним відео поділився в Telegram український журналіст Юрій Бутусов.

На запис потрапив момент, коли закривавлений окупант кричав військовослужбовцям України: "Здавайтесь!". Проте кінець фрази не чутно – вибухнула граната, яку бійці ЗСУ кинули в бік противника. Камера загарбника впала.

Потім росіянин прийшов у приміщення, де були його колеги. Усі вони поранені – в одного пошкоджена рука, а другий сказав, що "за**ався бути "трьохсотим".

"Пацики, я вже отримав втретє в ї**ло!.. Здаватися не хочуть, **ать!" – сказав автор відео. Один з уламків залетів йому під повіку, тому окупант почав погано бачити одним оком.

Коли він знімав ролик, постріли та вибухи гранат не замовкали. За даними Бутусова, "взяти" цей будинок ЗС РФ так і не змогли.

Обережно, кадри 18+!

obozrevatel.com

EXMO affiliate program