ЗСУ поділилися новими даними про ситуацію на півдні – які там втрати у ворога (відео)

18 сентября 2022 г. в 16:30

Стало відомо, що відбувається на південному напрямку фронту

Ситуація на південному напрямку досі напружена. Проте контроль за нашими військовими. Про це та інше розповіли представники Оперативного командування "Південь" у своєму звіті. Зазначається, що ворог пробував проводити штурмові дії, але успіху не було. За добу росіяни завдали 12 авіаударів по наших позиціях та територіальних громадах впродовж лінії фронту.

Українські військові також завдали три удари по ворогу. У результаті противник втратив 2 безпілотних літальних розвідники оперативно-тактичного рівню. Також відомо, що українські артилерійські підрозділи виконали понад 320 вогневих завдань.

Відомо, що наші герої знищили один альтернативний флот. Йдеться про баржу, за допомогою якої росіяни хотіли доставляти свою військову техніку та озброєння. Загалом за добу ворог на цьому напрямку втратив ще 5 одиниць броньованої техніки та 62 окупанта.

Також наші військові повідомили, що шторм в Чорному морі змусив мінімізувати корабельне угруповання ворога до 6 одиниць. Однак вони як і раніше знаходяться поряд з південним узбережжям анексованого Криму. Відомо, що на чергуванні залишили корабель, який носить 8 "Калібрів" та ще 3 одиниці десантних кораблів.

"Загрози ворожої активності нікуди не зникли, оперативно реагуйте на повідомлення про небезпеку, перебувайте в укриттях до закінчення тривоги, за доцільності дотримуйтесь правила двох стін, будьте пильними та обачними, довіряйте тільки офіційним джерелам, вірте в сили оборони, в ЗСУ і в Перемогу!

Маємо встояти, бо за нами Україна", – зазначили в Оперативному командуванні "Південь".

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

стена

EXMO affiliate program