ЗСУ похвалилися потужними "трофеями" на Херсонщині - відео

11 ноября 2022 г. в 13:20

Українські воїни отримали від тікаючих окупантів купу потужної техніки

Так званий "маневр" рашистів, а за фактом – звичайна втеча на Херсонщині обернулася черговими трофеями для наших захисників. Покинуті позиції русні завжди рясніють великою кількістю боєприпасів, але цього разу "подарунки" для ЗСУ набагато масштабніші.

У мережі показали рідкісний бронеавтомобіль "Тайфун-К", який перейшов у власність наших захисників. Судячи з опублікованого відео, техніку в справному цілому стані, за винятком "втомлених" коліс - ЗСУ залишилося лише поміняти літню гуму на зимову і приступити до утилізації рашистів.

Варто відзначити, що КамАЗ-63968 "Тайфун-К" - універсальний броньований автомобіль підвищеної захищеності - за заявленими характеристиками, транспортний засіб відповідає машинам типу MRAP. Бронемашина перебуває на озброєнні російської армії з 2015 року. Броня 4-класу повинна захищати від куль калібру 14,5 мм, а корпус від вибухових пристроїв потужністю до 8 кг у тротиловому еквіваленті.

Окрім цього, парк броньованої техніки ЗСУ поповнився БТР-80, який перейшов у розряд трофеїв на Херсонському напрямку. На кадрах видно, що техніка також візуально у справному стані та видимих пошкоджень не має, що дозволить нашим воїнам використовувати її для відправлення окупантів на концерт кобзона.

стена

EXMO affiliate program