ЗСУ продовжують атакувати склади окупатів - в окупованому Алчевську пролуналии вибухи (відео)

17 июля 2022 г. в 21:39

Українські захисники останнім часом усе активніше демілітаризують склади боєприпасів російських окупантів. На цей раз стало відомо про вибухи, які лунали в тимчасово окупованому Алчевську. У мережі з'явилися перші кадри.

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що в тимчасово окупованому Алчевську пролунали сильні вибухи. Водночас росіяни стали писати, що це робота Збройних Сил України. Напевно, знову стався черговий "жест доброї волі" від русні.

Водночас місцеві жителі поділилися кадрами з місця подій. Автор ролику зазначив, що вибух був дійсно потужним. Уже на фотографії можна побачити густий чорний дим, який здіймається в небо.

Пізніше гарними новинами поділився спікер Одеської військової адміністрації Сергій Братчук. За його словами, 16 липня наші ЗСУ знищили склад боєприпасів у Скаргівці (Луганська область), а також базу окупантів у Чистяково (Донецька область).

Варто зазначити, що після перших постачань HIMARS для ЗСУ у російських окупантів склади боєприпасів почали вибухати ще частіше. Справа в тому, що це дуже високоточна та ефективна зброя, на яку у росіян немає, чим захиститися. Тому завдяки HIMARS останнім у окупантів стає все менше техніки, складів та "живої сили". Цікаво, що скоро Україна отримає й HIMARS, й M77, де ракет ще більше. Тож окупантам буде несолодко.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

ukrainianwall.com

EXMO affiliate program