ЗСУ вдарили по Антонівському мосту під час руху колони росіян (відео)

23 августа 2022 г. в 01:00

22 серпня ЗСУ ліквідували колонну техніки російських окупантів під час її проходження по Антонівському мосту. Про це написав радник Херсонської військової обласної адміністрації Сергій Хлань. Він повідомив, що від вибухів детонували боєприпаси в середині вантажівок.

«ЗСУ не просто влучили в міст, а зробили це саме в той момент, коли по ньому рухалась колона російських автівок з боєприпасами. Люди дзвонять, кажуть, що такого ще не пам’ятають. Слава нашим ЗСУ!» – прокоментував ситуацію Хлань

Колона російських військових КАМАЗів рухалась по Антонівському мосту у напрямку тимчасово окупованого Херсону.

Це вже не перше влучення ЗСУ по Антонівському мосту. Внаслідок цього конструкції мосту значно пошкоджені. Окупанти продовжують ремонт Каховського мосту. Але після значних пошкоджень мосту російська техніка не має можливості перевозити боєприпаси у достатній кількості на правий берег Дніпра.

За інформацією від очільниці об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, ЗСУ тримають під повним контролем Антонівський та Каховський мости.

«Антонівський міст – один із транспортних напрямків, який росіяни намагаються реанімувати. Ми тримаємо це під контролем і нагадуємо про свою дистанційну присутність»

«Але ми не руйнуємо інфраструктуру. Ми просто не даємо ворогу нею користуватися» – також повідомила вона.

planetanovosti.com

EXMO affiliate program