ЗСУ відповіли на обстріли - росіяни понесли втрати в районі Горлівки

21 февраля 2021 г. в 22:40

Збройні сили України відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських гібридних військ в районі тимчасово окупованої Горлівки Донецької області.

Відомо, що окупанти понесли втрати - щонайменше один загиблий та двоє поранених.

Про вогонь у відповідь йшлося у зведенні штабу ООС в неділю, 21 лютого. Про втрати у лавах окупаційних військ повідомили увечері в суботу, 20 лютого, в пресслужбі так званого "управління народної міліції ДНР".

Так, за даними штабу ОС неподалік селища Південне російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з артилерійських систем 122-го калібру та снайперської зброї.

Поблизу Новгородського - це також неподалік від Горлівки - збройні формування Російської Федерації вели вогонь із мінометів 120-го калібру.

Увечері в суботу, 20 лютого, терористи "ДНР" заявили про втрати.

"Один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені в результаті сьогоднішнього обстрілу околиці Горлівки", - йдеться в офіційному повідомленні.

За версією російських найманців, вогонь вели з мінометів, під обстріл потрапили західні околиці тимчасово окупованої Горлівки, поблизу шахти імені Гагаріна.

Разом з тим, у соціальних мережах повідомляють про значно більші втрати в лавах окупантів.

У телеграм-каналах повідомляється про п'ятьох загиблих та трьох поранених. Зазначається також, що ЗСУ завдали удару по бліндажу окупантів, вогонь корегувався з безпілотника.

Блогер Necro Mancer з'ясував ім'я одного із вбитих бойовиків - Валерій Алєксєєв, який воює проти України з 2015 року.

intvua.com/

EXMO affiliate program