ЗСУ викурюють росіян з Херсонщини: групу ворожих артилеристів уразив "Ескалібур" (відео)

26 ноября 2022 г. в 07:40

Артилерійський розрахунок окупантів та ворожу гаубицю потужно накрило вогнем під Олешками, звідки росіяни тероризували деокупований правий берег Херсонщини.

Високоточна артилерія від західних партнерів + дрони Mavic в умілих руках українських розвідників = анігіляція ворожої гаубиці й солдатів у лісах Херсонщини. Бійці ЗСУ показали, як нищать окупантів на лівому березі Дніпра.

Яскраві кадри підриву російської позиції на лівобережжі Херсонщини оприлюднив у своєму каналі одеський активіст, журналіст, волонтер та блогер Сергій Стерненко, який раніше оголошував збір донатів на придбання БПЛА Mavic для одного з підрозділів української армії.

"Лівий берег Херсонщини. Разом з артилерією ефективно працюють ваші мавіки", – підписав він відео.

У ролику можна побачити, як російський артилерійський розрахунок (група близько з 10 солдатів) прибув на КаМАЗі у лісопосадку, де вже була розгорнута ворожа гаубиця.

Представники OSINT-спільноти у Твітері визначили координати цієї локації: 46.601928, 32.760405. Йдеться про ділянку лісу на березі озера "Вісімка" між населеними пунктами Саги та Нечаєве в Олешківському районі.

EXMO affiliate program