ЗСУ взяли в полон "підполковника", який дуже схожий на генерал-лейтенанта командувача військ "Захід" ЗС РФ (відео)

9 сентября 2022 г. в 18:30

Не виключено, що полонений підполковник СОБРу, який потрапив у полон під Балаклією, є генерал-лейтенантом Андрієм Сичовим.

Захисники України під час контрнаступу та звільнення територій від російських окупантів значно поповнили обмінний фонд. Вони взяли в полон багато окупантів, серед яких був колишній командувач угрупуванням "Захід" ЗС РФ.

Йдеться про Андрія Сичова – генерал-лейтенанта армії Росії. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

"Схоже, що це не звичайний підполковник, а генерал-лейтенант російської армії Андрій Сичовий, який командував напрямком "Захід". Якщо це реально так, то вже цікаво. За генерал-лейтенанта можна дуже багато важливих наших хлопців виміняти", - написав він.

Зауважимо, що Сичового взяли в полон кілька днів тому під Балаклією. Саме місто, нагадаємо, ЗСУ вже повністю звільнили від російських загарбників.

Андрій Іванович Сичовий народився 16 травня 1969 року у станиці Троїцької Кримського району Краснодарського краю. 1990 року закінчив Ульянівське гвардійське вище танкове командне училище, 2002 року — Загальновійськову академію ім. М. В. Фрунзе, у 2016 році - Військову академію Генерального штабу ЗС РФ.

Самі росіяни зізнаються, що він ставиться до найзакритіших для преси воєначальником такого рангу. На всі прохання журналістів дати інтерв'ю Сичовій відповідає однаково: "Давайте поговоримо після операції".

2019-го він отримує звання генерал-лейтенанта. Підлеглі Сичового розповідають, що їхній командир буває дуже жорстким із тими, хто тягне гуму з виконанням наказу. Іноді вріже, але якщо зрозуміє, що згоряння перебрав у словах чи несправедливо влаштував рознесення офіцеру, обов'язково вибачиться.

news.uaportal.com

EXMO affiliate program