ЗСУ знищили систему спостереження російських окупантів на Світлодарській дузі (Відео)

10 июля 2020 г. в 17:30

У відповідь на загострення ворожих обстрілів українські військові на передовій Донбасу завдали потужного удару по гібридній армії російських окупантів. Одним пострілом із протитанкового ракетного комплексу бійці 24-ї Окремої мотострілецької бригади ЗСУ імені короля Данила знищили систему відеоспостереження ворога.

Про це бійці 24- ї бригади повідомили на офіційній сторінці підрозділу ЗСУ у Фейсбук і опублікували відео.

“Бійці 24 ОМБр ювелірним пострілом ПТКР знищили дороговартісну систему відеоспостереження, яка дозволяла окупантам вести прицільний артилерійський вогонь по українських військових, а також здійснювати супровід диверсійно-розвідувальних груп, що останнім часом активізувались по всій Світлодарській дузі”, – написали українські військові у коментарі до викладених кадрів.

Як видно на відео, російські окупанти розмістили відеокамеру на опорі ЛЕП, щоб з висоти добре бачити дії українських військових. Натомість бійці ЗСУ влучним ударом позбавили бойовиків можливості прицільно обстрілювати позиції ЗСУ.

Як повідомляла ІА “7 Днів-Україна”, раніше бійці 24-ї бригади ЗСУ повідомляли про знищення на передовій Донбасу російської станції наземної розвідки ПСНР-8 “Кредо-М1” .

7days-ua.com

EXMO affiliate program