ЗСУ знищили "Урал" бойовиків з боєприпасами: опубліковане відео

26 марта 2019 г. в 04:01

Українські військові влучним пострілом знищили вантажівку бойовиків з боєприпасами, а сам противник зазнав втрат. Відповідне відео опублікував у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

За його словами, бойовикам здійснювали підвезення боєприпасів, але воїни ООС припинили цей процес.

"Воїнами ОС знищена одна одиниця військової техніки "Урал", який здійснював підвіз боєкомплекту і озброєння на передову російським окупантам. Як бачите, "осине жало" лягло майстерно і філігранно, як куля в лузу. За даними розвідки один окупант приєднався до "бригади-200", – написав "Штірліц".

Як повідомляли в штабі Об'єднаних сил, 24 березня проросійські бойовики на Донбасі тричі обстріляли позиції української армії, застосувавши при цьому заборонене "Мінськом" озброєння. По позиціях української армії випущено 38 мін калібрів 120 і 82 мм. За такі дії бойовики потрапили під вогонь ЗСУ і зазнали серйозних втрат..

Днями "Штірліц" показував відео знищеного складу боєприпасів бойовиків. Після влучного попадання українських воїнів склад БК горів майже добу, а вогонь було видно здалеку. Також внаслідок підриву у ворог зазнав втрат.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program