Підсумки АТО за 23 листопада

24 ноября 2014 г. в 07:43

За неділю артилерія сил АТО 10 разів завдавала удари по бойовикам. "Кіборги" Донецького аеропорту взяли у полон терориста. Бойовики продовжують обстрілювати населені пункти. У Донецьку внаслідок обстрілів є поранені серед мирних жителів.


Артилерія сил АТО за неділю 10 разів слала "гарячі" привіти терористам. Удари по скупченнях бойовиків завдавали строго у відповідь на ворожі атаки. В РНБО звітують про численні втрати серед терористів, через що ті змушені були змінити свої позиції. Російські найманці зі свого боку не припиняють обстрілів на Дебальцевському, Донецькому, Луганському, Маріупольському напрямах та біля Бахмутівської траси. Загалом зафіксовано 70 нападів на позиції сил АТО.

"Кіборги" не тільки тримають оборону, їм навіть вдається брати у полон терористів. Фото затриманого бойовика з російським паспортом опублікував на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Бочкала. Не припиняють терористи обстрілів і населених пунктів.

У Донецьку внаслідок вогню пошкоджено щонайменше 5 будинків. Є поранені серед мирних жителів. У Кіровському районі знеструмлені понад 300 трансформаторних підстанцій. Один із снарядів влучив у газогін. Внаслідок цього частина району залишилася без газопостачання та опалення.

Нагадаємо, влада невизнаної "ДНР" пропонує зробити аеропорт Донецька і місто Щастя в "ЛНР" нейтральними і демілітаризованими зонами, куди могли б увійти спостерігачі ОБСЄ.

 

По материалам:  Телеканал новин "24"

EXMO affiliate program