25-річний росіянин у Криму зарізав інваліда-сатаніста

3 октября 2011 г. в 18:50

В одному з будинків селища Приморське біля Феодосії в Криму знайшли пошматований труп інваліда.

  nog10.jpg

За підозрою у вбивстві було затримано 25-річного уродженця Росії без певного місця проживання, який уже зізнався у скоєному.

Як виявилося, самотній інвалід вже тривалий час захоплювався окультними науками і нерідко влаштовував у себе вдома загадкові ритуальні оргії.

Крім того, за словами сусідів, він приводив додому бродячих тварин. Як було встановлено, інвалід їх їв, а з тіл робив опудала.

Труп господаря квартири правоохоронці знайшли 27 вересня, прибувши за викликом сусідів, які звернули увагу на неприємний запах з помешкання. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті лежало посеред кімнати, а у ванній міліціонери виявили тушу собаки з відрубаними лапами і головою.

На поличках у квартирі було розкладено висушені черепа тварин, на стінах кімнати розвішані муміфіковані тушки невеликих собак і кішок, щурів, риб. Крім того, стіни покривали фотоілюстрації порнографічного характеру.

Через деякий час за підозрою у вбивстві було затримано уродженця міста Будьонновськ Ставропольського краю Російської Федерації, який останні кілька років проживав у Криму.

Як з'ясувалося , того вечора чоловіки випивали. Господар будинку дозволив собі образливі висловлювання на адресу матері свого гостя. Той взяв ніжку від журнального столика і став нею бити інваліда. А після добив кухонним ножем. Розслідування триває.

 

Источник:tsn.ua

 

25-річний росіянин у Криму зарізав інваліда-сатаніста

EXMO affiliate program