Актор зґвалтував дочку, а потім змусив її займатися сексом з 200 чоловіками

28 июня 2011 г. в 08:50

У зґвалтуванні жительки індійського штату Керала, якій виповнилося зараз 17 років, підозрюється її батько. 

11a.jpg

Після наруги він змусив дівчину займатися проституцією, а щоб вона була більш поступливою, морив її голодом і обіцяв славу кіноактриси.

Про злочин глави сімейства, що став сутенером у власному будинку, знала і його дружина. Проте жінка мовчала, оскільки насильник пригрозив винищити всіх домочадців, якщо вона комусь розповість про його діяння.

За даними розпочатого розслідування, приблизно рік тому кіноактор сексуально поглумився над дочкою, а потім став торгувати її тілом за грошову винагороду.

"Спочатку мій батько згвалтував мене, поки мами не було вдома, - розповіла пізніше потерпіла. - Пізніше він почав водити мене за різними адресами, обіцяючи, що я буду зніматися у фільмах".

До речі, сам підозрюваний є актором і грає другорядні ролі в різних фільмах, знятих на мові малаялам.

Клієнтами батька-сутенера, яким за гроші надавалася можливість зґвалтувати його дочку, ставали люди найрізноманітніших професій. Серед них були і наймані робітники, і продюсери, і навіть поліцейські. Коло підозрюваних неймовірно великий: сама дівчинка вже описала 70 ґвалтівників, але в поліції вважають, що їх сумарна кількість доходить до 200.

Таємниця про злочин відкрилася, коли дівчинка все-таки довірилася одному зі своїх родичів, а той поставив до відома поліцію.

 На даний момент потерпіла проходить курс лікування від венеричних хвороб і депресії в урядовій лікарні.

 

Источник: tsn.ua

 

Актор зґвалтував дочку, а потім змусив її займатися сексом з 200 чоловіками

EXMO affiliate program