Багатодітна матір вбила чоловіка, від якого народила шістьох дітей

13 июня 2011 г. в 14:40

Родинна трагедія на Миколаївщині. Багатодітна матір вбила чоловіка, від якого народила шістьох дітей. За словами жінки, вона змушена була так вчинити, інакше б той позбавив життя її та дітей.

 

 Односельці жартували, що у подружжя зростає цілий дитячий садок. Старшому з шістьох дітей виповнилось 15 років, молодшому – лише 10 місяців. Однак сімейне щастя руйнувала пристрасть голови родини до горілки. П’яниця не працював, а лише знущався і тиранив родину. Зрештою дружина не витримала і, забравши дітей, пішла від нього.

Сергій Латій, заступник начальника Єланецького РВ міліції:

Развелась со своим сожителем, на протяжении 3 лет они вместе не проживают. У него 6 детей от этого сожителя.

Деспот не полишав надії повернути родину додому, тому регулярно навідувався до дружини та влаштовував скандали. Останнього разу чоловік прийшов сильно п’яним та влаштував у будинку погром. Тиран наказав жінці та дітям вертатися до нього додому.

Сергій Латій, заступник начальника Єланецького РВ міліції:

Выбил входные двери в дом и начала мотивировать свои действия, что он хочет увидеться с детьми.

Дружина каже, що старший син спробував вгамувати батька, однак той підняв на того руку. Дружина спробувала зупинити тирана і тоді чоловік кинувся на неї. Деспот почав її душити та сказав, що тепер вона за все йому заплатить. Шукаючи порятунку, жінка схопилась за ножа.

Марія, чинила самооборону:

У меня в глазах уже начало темнеть и я со всей силы, наверное, ударила его ножом. Я даже не поняла куда, потому что он сразу отпустил и присел.  А он ещё присел вот так в углу и говорит: «Ну, ты молодец, Маруся!»

Чоловік вийшов на подвір’я і впав. Дружина намагалась надати йому допомогу, однак той більше не піднявся. Ніж влучив просто в серце. Проти жінки порушено кримінальну справу за навмисне вбивство . Однак захист наполягатиме, що її вчинок був винятково самообороною. Чи прислухається до цього суд, стане відомо вже за місяць.

Марія, чинила самооборону:

Он же ж сам напросился на это! У меня ж дети, 6 детей. Хіба я этого хотела? Я ж не знала, что так получится. Если б я знала, я б не трогала его.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Багатодітна матір вбила чоловіка, від якого народила шістьох дітей

EXMO affiliate program