Батько ледве не вбив чоловіка, що вистрілив в його однорічного сина

5 августа 2011 г. в 14:55

У Донецьку п’яний чоловік вистрелив із травматичного пістолета у півторарічну дитину.

 35.jpg

Хлопчик  просто гуляв на вулиці з матір’ю, відстань між ним і стрілком  була максимум 5 метрів – кажуть свідки. Куля влучила  дитині в спину, заодно зачепивши легені.

На асфальті навіть залишилася кров дитини. Люди кажуть – батько одразу накинувся на стрілка і ледве не забив його до смерті.

Хлопчика прооперували, дитина зараз у реанімації, медики кажуть – це просто диво, що після такого поранення півторарічний хлопчик вижив.Здоров’ю дитини зараз нічого не загрожує, він знаходиться за матусею у лікарні.

За нашою інформацією :  пістолет з якого чоловік вистрелив у хлопчика можна запросто придбати або на ринку, або в Інтернеті за 1300 грн. Це травматична зброя турецького виробництва, в Україні вона не сертифікована, а тому купити такий пістолет у магазині не можна.  

При затриманні у стрілка вилучили 2 таких пістолети, плюс ніж. Свої дії він пояснити так і не зміг оскільки прибував в стані алкогольного сп'яніння.

Спеціалісти говорять – поки у нас не приймуть закон, який обмежуватиме  продаж травматичної зброї, стріляти (й  не тільки по дітях) неврівноважені люди будуть і далі.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Батько ледве не вбив чоловіка, що вистрілив в його однорічного сина

EXMO affiliate program