«Беркутівцям», що брали участь у розстрілах на Майдані, вдалось втекти в Росію (ВІДЕО)

15 апреля 2017 г. в 16:09

Сьогодні стало відомо, що четверо підозрюваних у справі про вбивства мітингуючих під час Революції Гідності, спокійно і безперешкодно покинули територію України. При цьому, українським силовикам вдалось про це дізнатись лише після того, як втікачі записали відеоповідомлення, в якому підтвердили, що їх на території України вже немає, а вони, на даний момент, перебувають в Російськійі Федерації.

В відео колишні харківські силовики розповіли, що в період 2013-2014 років виконували свій конституційний обов’язок і протистояли на Майдані бойовикам і радикалам. Проте, в ситуації, що склалась, перебувати на території України їм стало небезпечно через погрози фізичної розправи і переслідування.

Валентин Рибін, адвокат силовиків заявив, що термін «втікачі» не поширюється на його підзахисних. Рибін додав, що підозрювані перебували під домашнім арештом. Однак, коли термін дії запобіжних заходів вичерпався і судом не продовжився, вони абсолютно законно перетнули кордон України і Російської Федерації по внутрішнім паспортам, що було цілком законно.

vectornews

EXMO affiliate program