Боєць АТО придумала, як помститися РФ за визнання "паспортів Л/ДНР"

22 февраля 2017 г. в 08:49

Боєць полку поліції особливого призначення «Київ» Аміна Окуєва розповіла на своїй сторінці в Facebook, як Україна може помститися Росії за указ президента Володимира Путіна, яким РФ офіційно визнала «паспорта» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

На думку бійця АТО, адекватною відповіддю може стати визнання Чеченської Республіки Ічкерія, а також визнання її документів.

Окуєва вважає, що це було б «доброю і справедливою справою». На її думку, чеченський народ пролив більше інших крові заради своєї свободи і незалежності. Справедливою мірою з боку України в звіт на «ляпас Путіна» стало б визнання незалежної Ічкерії, що знаходиться в окупації у Росії країною. Окуєва зазначила, що якщо Україна все-таки зважиться на крок за визнанням Ічкерії, то це істотно вдарить по позиціях Росії на світовій арені.

Нагадаємо, Чеченська Республіка Ічкерія — невизнана жодної з країн-членів ООН державне утворення, яке стерто з лиця Землі навесні 2000 року російськими військовими в рамках Другої чеченської війни. Ічкерія існувала після розпаду СРСР, Росія визнала керівництво ЧРІ терористичною організацією, за участь в якій належало кримінальне покарання.

politic.kiev.ua

EXMO affiliate program