Бойовики проводять зачистку Донецька — шукають «бандерівців»

27 ноября 2014 г. в 07:11

Бойовики терористичної організації «ДНР» в місті Донецьк почали пошук диверсантів, крім того, вони хочуть знайти місцевих жителів, які співпрацюють з українськими військовими. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж, з посиланням на так зване «МВС ДНР».


«До уваги донеччан. У Донецьку почали операцію з виявлення диверсантів і місцевих жителів, які співпрацюють з силовиками, заявив журналістам представник МВС ДНР», — повідомив Максим Рожков

«У нас є списки людей з донецькою реєстрацією, які перебувають в українських батальйонах. Патрулі зупиняють підозрілих людей і звіряють їх особисті дані з цими списками. Це наш профілактичний захід проти дій українських ДРГ на території Донецька», — заявили терористи.

Крім того терористи заявили, що дані про тих, хто знаходиться в списках, а так само тих, хто вже затриманий в даний час розголошуватися не будуть.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що контррозвідка Служби безпеки України затримала на Дніпропетровщині інформатора ДНР, який передавав бойовикам відомості про дислокацію українських військових. Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

У затриманого вилучили гранати, набої та матеріали, які він планував передати терористам.

«Контррозвідники СБУ затримали інформатора ДНР, який повідомляв бойовикам «смертельні координати». Служба Безпеки України провела у Дніпропетровській області операцію з затримання місцевого жителя 1954 р.н., який впродовж жовтня-листопада 2014 року ініціативно здійснював збір та передачу на т.зв. «гарячу лінію ДНР» розвідувальних даних щодо переміщення та дислокації на території Дніпропетровської області підрозділів ЗСУ», — йдеться у повідомленні.

Лубківський зазначив, що диверсант також мав на меті передати ДНРівцям списки особового складу однієї з військових частин, яка безпосередньо бере участь у бойових діях на Донбасі.

Стосовно цього громадянина відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258- 3 КК України.

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program