Будьте пильні, коли берете на трасі попутників

26 июня 2012 г. в 17:42

На Сумщині водій погодився підвезти красиву жінку, яка голосувала на трасі, і глибоко про це пошкодував.

Коли чоловік опритомнів, то не знайшов ані попутниці, ані своєї машини та навіть.. власних штанів!


Сергій – громадянин Молдови. Чоловік їхав через Сумщину додому, коли побачив жінку, яка голосувала на узбіччі. Незнайомка попросила її підвезти та навіть запросила до себе в гості.


За словами Сергія, увечері він відзначив знайомство у великій компанії. Спиртне лилось без міри, а вранці на чоловіка чекав неприємний сюрприз. Коли він прокинувся, ані нових знайомих, ані своєї машини він не знайшов.


Зниклу машину та нових знайомих правоохоронці знайшли у сусідньому селі. П’яна трійця безтурботно спала в угнаному автомобілі.


Розповідь Віти ледь не поставила правоохоронців в тупик. За її словами, машину ніхто не уганяв. Водій іномарки сам віддав їм ключі, оскільки від випитого ледь говорив та не міг їхати. Чоловік попросив привезти ще спиртного і трійця вирушила на пошуки. Однак далі сталося неочікуване.


Фінал історії вийшов ще більш непередбачуваним, ніж її початок. Водій таки пригадав, що позичив машину новим знайомим добровільно, відтак забрав заяву із міліції. Цю подію компанія відзначила новою п’янкою. Правоохоронці побажали чоловіку щасливо дістатися додому та пильнувати надалі, щоб наступного разу не зостатися без машини і штанів.

EXMO affiliate program