Через нехтування правил пожежної безпеки у Миколаєві ледь не згоріло ціле вробництво у 800 кв. м

31 августа 2011 г. в 19:13

Пожежа спалахнула серед білого дня майже у центрі столярного цеху. Попередня причина загоряння – паління когось з працівників підприємства. Спочатку вони намагалися загасити пожежу самі, рятувальників викликали коли вогонь охопив вже значну територію. Втім, і співробітникам МНС знадобилося чимало часу аби локалізувати загоряння. Адже, виявилося, що на підприємстві було геть відсутнє пожежне водопостачання. За документами, яке власник виробництва весь час надавав інспектору – вони не працювали.

 

13.jpg

 

Столярний цех за документами значився як неробочий. Вогонь зайнявся опівдні, але працівники підприємства викликали пожежних через кілька годин коли полум’я вже перекинулося на сусідні приміщення. Рятувальники впоралися з вогнем аж під вечір, кажуть – складності додавав сильний вітер і відсутність водопостачання у  столярному цеху. Загалом згоріло 800 квадратних метрів території.


Столярний цех працював з порушенням всіх можливих правил пожежної безпеки. Хоча за документами, які директор підприємства подав МНС-никам, - виробництво офіційно зупинилося  півроку тому і через це пожежних інспекторів на територію не пускали.


Микола Панасенко – заступник начальника УМНС України в Миколаївській області:
Собственник объекта аргументировал это тем, что объект не работает. Но – в результате – мы увидели, что объект успешно функционирует – со значительными нарушениями правил пожарной безопасности.


Чому загорівся цех,  зараз встановлюють спеціалісти, імовірно вогонь пішов від недопалка.  Збитки  сягають півмільйона гривень. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Через нехтування правил пожежної безпеки у Миколаєві ледь не згоріло ціле вробництво у 800 кв. м

 

EXMO affiliate program