Чергове катування в міліції - правоохоронці вимагали зізнатися у вбивстві

21 июля 2011 г. в 09:45

У катуванні звинувачують правоохоронців селяни на Донеччині. 

31.jpgУ селі Старомлинівка по-звіриному вбили літню жінку. Сусідів померлої міліціонери запросили у райвідділ для свідчень. А там, кажуть люди, від них правоохоронці вимагали зізнатися у вбивстві. Людей били та катували: на голову надягали протигази та пакети.  Згодом справжнього вбивцю таки знайшли. Тепер самим міліціонерам світить кримінальна справа.


Люди кажуть, міліціонери не пожаліли навіть літньої жінки.  Людмилі вже сьомий десяток. Правоохоронці вимагали засвідчити, що її дочка та зять - убивці .


Дісталося й ще одному сусіду. Чоловік каже – у міліцію його викликали, начебто, щоб просто поспілкуватись. З відділку Олександр вийшов лише через три доби.


 У Олександра лікарі діагностували посттравматичну пневмонію, а Людмили Куроєд тепер проблеми із нирками.


Справжнього вбивцю зрештою знайшли і  затримали. Це житель того ж села, який допомагав жінці по господарству. Керівництво міліції вже визнало, що підлеглі застосовували недозволені методи дізнання. До того ж  - щодо невинних людей.


Перевірку проводить  і прокуратура. Кримінальну справу проти міліціонерів там ще не порушили. Проте багатообіцяюче додають - поки що.


Селяни із нетерпінням чекають на закінчення перевірок. І щиро сподіваються, що у майбутньому зможуть відвідувати міліцію, як  орган влади, який захищає їхні права. Зараз же віри правоохоронцям  - ніякої.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Чергове катування в міліції - правоохоронці вимагали зізнатися у вбивстві

EXMO affiliate program