Чоловік розтрощив дружині та синові голови битою і кинувся під потяг

21 июня 2011 г. в 09:17

У передмісті Філадельфії американець убив дружину і сина битою, після чого наклав на себе руки – кинувся під потяг.

25a.jpgПро подію поліцейські дізналися від самого вбивці. 44-річний Крістофер Моєр подзвонив в поліцію і повідомив, що щойно вбив свою дружину Ірину та сина Ділана.

За словами оператора, той, хто дзвонив, тримався впевнено і чітко відповідав на всі запитання. Підтвердивши, що його жертви мертві, Моєр повісив трубку.

У будинок в Уоррінгтон відправили наряд поліції. Увійшовши всередину, поліцейські виявили тіла 39-річної Ірини Моєр і семирічного сина Ділана. Як з’ясували судмедексперти, обоє померли уві сні від удару битою по голові.

Батька сімейства, Крістофера Моєра, вдома не було. Пізніше його автомобіль виявили неподалік від залізничних шляхів. Тіло чоловіка знайшли в тому ж районі, на шляхах - він загинув під колесами поїзда.

У слідстві впевнені, що Моєр убив дружину і дитину, а потім кинувся під потяг. Мотивом такого вчинку могли послужити фінансові проблеми, які відчувала сім'я. Відомо, що минулої осені будинок Моєр заарештували за борги.

Передсмертних записок ніхто з членів сім'ї не залишив. Невідомо, чи планувалося самогубство заздалегідь або Крістофер убив своїх домочадців без попередньої змови.

Крістофер Моєр та Ірина Геллер одружилися в квітні 2002 року. Через рік вони купили будинок в Ворінгтоні і переїхали туди. За розповідями сусідів, Моєри були привітні, але цуралися уваги оточуючих. Крістофер і Ірина працювали програмістами на дому.

 

Источник: lenta.ru

 

Чоловік розтрощив дружині та синові голови битою і кинувся під потяг

EXMO affiliate program