Чоловік зґвалтував і забив до смерті однорічну дочку своєї коханки

8 мая 2011 г. в 16:20

Чоловік зґвалтував однорічну дівчинку, а потім бив її - доки не померла. Після цього він заховав тіло в очереті - неподалік від дому.

 

У Мінеральних Водах на Ставропіллі (РФ) чоловік зґвалтував однорічну дочку своєї співмешканки. Після цього він бив дівчинку, доки вона не померла.

Тіло убитої дитини ґвалтівник заховав у заростях очерету – неподалік від будинку, де мешкав із мамою дівчинки.

Понівечений труп однорічної дівчинки з численними травмами був знайдений лише через кілька днів. Експертиза встановила, що смерть дитини настала від закритої черепно-мозкової травми.

Особа загиблої була встановлена. Потім у результаті спільної роботи слідчих і оперативних працівників поліції в той же день був затриманий 30-річний співмешканець матері вбитої.

"Наразі він зізнався у скоєнні сексуального посягання на дівчинку і повідомив про свою провину в її смерті", - заявив представник слідчого відомства.

Кримінальну справу порушено за п. "б" ч.4 ст.132 (насильницькі дії сексуального характеру) і пп. "В", "к" ч.2 ст.105 (вбивство) КК РФ. Максимальне покарання за статтями передбачає довічне позбавлення волі.

Відзначимо, що це вже друге жорстоке вбивство, вчинене педофілами в Мінеральних Водах. 18 квітня на дереві в передмісті було виявлено тіло восьмирічної дівчинки з ознаками сексуального насильства. За підозрою у зґвалтуванні і вбивстві 23 квітня було затримано 47-річного місцевого жителя. Як з'ясувалося, раніше він був умовно-достроково звільнений з колонії, де відбував покарання за педофілію.

Нагадаємо також, що нещодавно у Ставрополі чоловік зґвалтував 8-річного хлопчика у парку, заманивши туди дитину атракціонами.

 

Источник: tsn.ua

 

Чоловік зґвалтував і забив до смерті однорічну дочку своєї коханки

EXMO affiliate program