Донецькі партизани підготували новий «квест» для бойовиків ДНР

7 ноября 2014 г. в 23:47

Донецькі партизани підготували для бойовиків ДНР новий захоплюючий «квест» на тему «російська рулетка».


В якості зброї, що стріляє, виступає замінований (і, відповідно, вибухаючий) паливозаправник. Яка з машин (або об’єктів) начинена мінами необхідно вгадати найближчим часом. Про чергову головоломку для проросійських бандитів повідомляє у соцмережі партизан Johan Karlsen.


«Отже, всі вже зачекалися традиційної рубрики «квести» — анонсує народну забаву донецьких партизан Karlsen.


«Громадяни бандити і міжнародні російські терористи. Всі ми розуміємо, що для тієї прірви металобрухту, яку ви так старанно поднатаскали, за останні 2 тижні, потрібно дуже багато ПММ.


Вона у вас зберігається в строго відведених місцях і поки що становить цінність як потенційний трофей. Поки що.. А от щоб підвозити ПММ безпосередньо до місця дислокації вашого металобрухту, потрібні паливозаправники. Вірно?», — нагнітає інтригу автор «квэста».


Мінери з партизанського руху дещо модифікували «російську рулетку», перетворивши її на «паливну», справа залишилася за малим — почекати і подивитися, як ДНР-вівці впораються з поставленною перед ними задачкою.


«Кілька з них (паливозаправників — ред.) довелося модернізувати. Тепер у вас попереду нова і захоплююча гра «паливна рулетка» (правила приблизно схожі з «російською рулеткою», тільки ефект веселіший буде), так що обережніше із заправкою. Удачі !!» — повідомляє донецький партизан.


«З. И.: І це..з провідками поакуратніше, кольорових не було, довелося брати одноколірні, так і хлипенькие вони..», — із задоволенням додає він.

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program