Донецькі та луганські партизани уже знищили понад 20 терористів

24 июля 2014 г. в 20:13

Загони народного спротиву, які діють у Донецькій та Луганській областях, уже знищили понад 20 бойовиків.

 

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у коментарі Укрінформу в четвер.


«Невідомі патріоти,які об’єдналися у загони, щоб чинити опір ворогу безпосередньо у тилу, за останні дні вбили більше 20 терористів», - сказав Шкіряк.


Він зазначив, що партизанський рух, який поширюється на сході України, стає дедалі ефективнішим і цей факт нервує бойовиків.


Зокрема, за його словами, терористична організація "ЛНР" уже оголосила винагороду за голови місцевих партизанів, сума якої щодня зростає на 5 тис. євро.


«Зараз бойовики здебільшого пересуваються групами, оскільки, коли вони з’являються на вулицях поодинці, то можуть потрапити під приціл партизанів», - заявив радник.


На запитання про озброєння партизанських загонів Шкіряк відповів, що після знищення терористів патріоти забирають їхню зброю.


«Ми знаємо, що у тимчасово зайнятих терористами містах працюють і місцеві снайпери, які також відстрілюють покидьків», - додав радник міністра.


Він висловив думку, що поява у двох східних областях партизанських загонів викликана, зокрема, тим, що люди побачили «ганебну суть сепаратизму, рашизму та російського тероризму» і дали цьому свою оцінку.

 

EXMO affiliate program