Джип із двома дітьми влетів під вантажівку на Сумщині (відео)

5 июня 2017 г. в 20:40

ДТП сталася, коли батько відвозив дітей на літо до бабусі.

У Тростянецькому районі Сумської області позашляховик в'їхав під вантажівку. Машина спершу зіштовхнулася з легковиком, і вже після цього її відкинуло під зустрічний великогабаритний транспорт, ідеться в сюжеті ТСН.

У позашляховику їхали 41-річний чоловік та двоє його синів 7 та 9 років – усі жителі Харкова. Батько віз дітей на канікули до бабусі. Потерпілих із авто діставали рятувальники, на трьох каретах швидкої допомоги їх доправили до лікарні. У всіх серйозні травми, одна дитина у вкрай тяжкому стані – у хлопчика політравма живота, відкрита черепно-мозкова травма, він у комі.

Свідки аварії припускають, що водій джипа здійснив невдалий обгін. "Він тупо в мене влетів, зсунув мене майже на півтора метра на узбіччя. Шахту вирвало в кабіні, педалі – все повиривало. Може, 70-80 він ішов – із колони тупо вискочив чи то на обгін, чи, може, заснув", - припускає водій вантажівки. "Водій Toyota RAV4 порушив правила обгону, вийшов на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося зіткнення", - констатував керівник Тростянецього відділу поліції Юрій Безуглий.

EXMO affiliate program