Евакуйовані з Лівії українці тягли з собою техніку та шуби

12 апреля 2011 г. в 13:10

Український корабель з українцями приплив до Севастополя. Евакуйовані з Лівії тягли з собою купу речей, серед яких техніка, шуби, сервізи.

 

Корабель "Костянтин Ольшанський" з евакуйованими з Лівії українцями прибув до Севастополя.

Як стало відомо, українці, які виявили бажання залишити Лівію, тягли на борт корабля не тільки особисті речі - ручну поклажу, а й пральні машини, шуби і сервізи. В той же час громадяни інших країн також взяли на корабель великі сумки багажу.

Серед евакуйованих іноземців - громадяни Великобританії (23), США (18), Білорусії (16), Ірландії (11), Мальти (6), Франції, Росії, Болгарії та Сербії (по 3), Молдови, ФРН, Узбекистану, Італії та Румунії (по 2), Іраку та Туркменістану (по 1), а також 10 громадян Лівії, які у шлюбі з українцями.

Як відомо, десантний корабель "Костянтин Ольшанський" вивіз з Лівії майже дві сотні біженців, в тому числі 85 українців. З Тріполі судно ВМС України йшло майже тиждень, зупинившись на шляху до мальтійському порту Валетта, де на берег висадилися 79 пасажирів.

Нагадаємо, у ніч проти 23 березня Міноборони направило в Лівію для евакуації українців корабель "Костянтин Ольшанський", а 4 квітня він відбув з порту столиці Лівії Тріполі з 193 пасажирами, 79 з яких залишили судно на Мальті.
 

Источник: tsn.ua 

 

Евакуйовані з Лівії українці тягли з собою техніку та шуби 

EXMO affiliate program