Жінка принесла в поліцію пеніс ґвалтівника як доказ злочину

1 июня 2011 г. в 09:14

У Бангладеш поліція затримала чоловіка після того, як його каструвала сусідка. 

 

Жінка прийшла до відділку, принесла пеніс і заявила правоохоронцям, що господар геніталій намагався її зґвалтувати .

Подія сталася в селі Мірзапур неподалік від міста Халакаті, яке знаходиться в 200 кілометрах на південь від столиці Дакки. За словами 40-річної матері трьох дітей Монжу Бегум, сусід увірвався в її хатину і накинувся на неї з домаганнями. Проте господиня чинила опір і відрізала непроханому гостю статевий орган.

Пеніс ґвалтівника потерпіла дбайливо спакувала в поліетиленовий пакет і віднесла в поліцію, щоб пред'явити доказ скоєного злочину. Побачивши такий курйозний речовий доказ, охоронці закону негайно завели кримінальну справу про спробу зґвалтування.

"Це досить незвичайний інцидент. Наскільки я знаю, це перший випадок, коли жінка принесла відрізаний чоловічий член у відділення поліції як докази", - зазначив представник МВС Бангладешу.

За словами потерпілої, сусід домагався її протягом півроку. При цьому він одружений і виховує п'ятьох дітей. Щоправда, сам кастрований чоловік наводить іншу версію подій. За його словами, це Бегум відчувала до нього любовну пристрасть. Одного разу вона навіть запропонувала йому кинути сім'ю й перебратися разом з нею до Дакки. Однак зразковий сім'янин і вірний чоловік відмовився, і тоді Бегум нібито вирішила йому помститися.

Лікарям так і не вдалося пришити відрізаний член назад. Можливо, цьому завадили "слідчі дії", проведені з пенісом в поліції.

"Поліція принесла відрізаний статевий орган (до нас у лікарню лише) через кілька годин після інциденту", - сказав старший хірург лікарні в Барісале, професор Шарфуззаман. До того часу вже відбулося омертвіння тканин репродуктивного органу.

Мабуть, про статеві стосунки з жінками чоловіку доведеться забути. Щоправда, лікарі обіцяли зробити так, щоб пацієнт зміг нормально справляти малу нужду і без пеніса.

Нагадаємо, нещодавно в одному із селищ на Кузбасі в Росії 34-річна жінка, втомившись від постійних зрад 41-річного цивільного чоловіка, відрізала йому пеніс та викинула його у сільський туалет.

 

Истосник:  newsru.com

 

Жінка принесла в поліцію пеніс ґвалтівника як доказ злочину

EXMO affiliate program