Гіркін обізвав Ходаковського зрадником

29 мая 2017 г. в 01:29

Колишній командир незаконних збройних формувань «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) назвав командира незаконного збройного формування «Восток» Олександр Ходаковський зрадником і звинуватив у програних бойовиками боях.

«Пробачити йому тодішню зрада (виразилося, зокрема, в переманюванні підрозділів Слов’янської бригади до себе – невоюючий «Восток» прямо в розпал боїв за Шахтарськ) – не пробачу ніколи. Зрадником він у моїх очах був зрадником і залишиться назавжди. Які б «крокодилячі сльози» не впускав тепер про «втрачені можливості» і «марні втрати», – написав Гіркін на сторінці у «ВКонтакте».

У відповідь Ходаковський заявив, що Гіркін «плюнув в обличчя «Востока» і розповів, як створювалася картинка для російських ЗМІ.

«Приблизно з тиждень російські ЗМІ приписували розстріл машин української авіації, тому в морг і були допущені репортери!!!!!! Потрібна була ця клята картинка, яку мене спонукали зробити, і що робити я відмовився – тобто, штурмувати старий термінал аеропорту. Але ті, кому потрібна була ця горезвісна «картинка», все ж таки зуміли її організувати, повністю зламавши мізерну логіку зверстаного з початком авіанальотів плану», – написав він.

zik.ua

Британец на росТВ довел до истерики россиян высказыванием по Крыму: опубликовано видео

EXMO affiliate program