Голівуд відпочиває. На одному з харківських вокзалів шукали біологічну зброю

18 августа 2011 г. в 10:14

Про бомбу, начинену смертельною заразою, повідомив анонім. Із погрозами чоловік зателефонував до оператора швидкої допомоги.

2.jpg
Вже за кілька хвилин з вокзалу евакуювали більше сотні людей –  співробітників станції та пасажирів. На вуха підняли всіх – міліцію, рятувальників та СБУ. Для пошуку звичайної вибухівки цього достатньо. Але, щоб впоратися із ймовірною біологічною загрозою,  довелося долучити до справи навіть санлікарів.

Вибухівку так і не знайшли. Не відшукали й слідів небезпечної зарази. А от псевдо-терориста затримали. Ним виявився тридцятирічний чоловік, який колись  працював конвойним у колонії. Свій вчинок затриманий толком пояснити так і не зміг.

Слідчі з’ясували - того дня чоловік добряче випив, після чого намагався пограбувати продавця місцевого кіоску. І щоб якось відволікти від цього міліцію – повідомив про замінування вокзалу.

Проти затриманого порушили дві кримінальні справи – за грабіж  та псевдозамінування. Йому загрожує до восьми років в’язниці. До речі, у Харківській тюрмі вже сидить ще один такий телефонний терорист – торік він теж повідомив про бомбу на  вокзалі за що отримав 4 роки колонії. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Голівуд відпочиває. На одному з харківських вокзалів шукали біологічну зброю

EXMO affiliate program