Індія: момент наїзду швидкісного поїзда на натовп людей потрапив на відео

21 октября 2018 г. в 13:12

Щонайменше 60 людей загинули в результаті наїзду швидкісного поїзда на натовп людей у місті Амрітсар на північному заході Індії, сотні отримали травми, повідомляє в п'ятницю сайт газети Times of India, на який посилається Інтерфакс.

Інцидент стався під час фестивалю ввечері в п'ятницю, коли сотні людей вийшли на вулиці міста, щоб подивитися на феєрверки і спалення опудал. Організатори заходу попросили присутніх відступити подалі від відкритого вогню, і велика кількість людей опинилася прямо на залізничних коліях.

Зазначається, що через гучні звуки під час святкування натовп не почув наближення швидкісного поїзда, який курсує між Амрітсаром і містом Джаландхар, і багато людей не встигли зійти з рейок.

Хтось із учасників фестивалю, знімаючи на відео спочатку великий феєрверк, встиг відзняти і появу поїзда – помітно, що вона стала для всіх повною несподіванкою, хоч це і викликає запитання.

«Хто-небудь, будь ласка, поясніть, хто за це має відповідати – уряд і/чи керівництво залізниці? Чого ще ви очікуєте, коли бездумно стоїте на робочій залізничній колії?», – йдеться в дописі.

EXMO affiliate program