«Йому буде корисно понюхати пороху», — Ходаковський про Губарєва

9 февраля 2016 г. в 00:19

Павло Губарєв добився в так званого глави «ДНР» Олександр Захарченко посади глави «адміністрації Ясинуватськького району» методом батога і пряника і все це «дговорняк». Так стверджує бойовик Ходаковський, якого Губарєв звинуватив в організації мафії і розкраданнях окупованої Ясинуватої.

«Це політика. Або Губарєв методом батога і пряника таки добився для себе якихось преференцій…, або є ще якісь причини. Це складно пояснити. Цей союз ніколи себе не виявляв — між Захарченком і Губарєвим. Зараз він виліз».

Так званий «секретар радбезу ДНР» і за сумісництвом командир банди «Восток» Олександр Ходаковський про Губарєва говорить зенважливо навіть під час виступа на сепаратистському телеканалі і інакше, як «Паша» його не називає: «Паша Губарєв ніколи не керував ні на яких серйозних посадах, і поняття відповідальності дял нього — це поняття віддалене. Він більше займається піар-акціями…»Паша, якщо йому потрібно, хай використовує цей ресурс, цю можливість, якщо йому треба, для того, щоби встряхнути свою персону для привернення додаткової уваги до себе».

Ходаковський не приховує, що не вірить у Губарєва як в реального керівника міста.Для політкт — це нормально, для життя міста — поки невідомо.

«Швидше за все, погравшись, він втратить інтерес, бо багато звідти не витягнеш, системності тут не, а в прифронтовому місті треба багато працювати».

Ходаковський заперечує те, про ща знають як бойовики, так і мешканці окуваної території, стверджуючи, що, мовляв, Ясинувата «ніколи не була вотчиною «Востока».

«У нас там нема якихось своїх шкурних підкилимних інтересів,. У нас нема нічого, крім звичайного нормального здорового хвилювання особистісного за те, що там буде відбуватись. Ви не побачите слідів боротьби з нашої сторони за право володіти цим містом, за право сидіти в кріслі мера», — заявив Ходаковський.

Він зенважливо натякнув, що поки бойовики воювали, Губарєв, мовляв, відсиджувався у безпечному місці.

«Прифронтовий район і прифронтове місто — це складна ділянка роботи. Паші в певному сенсі пощастило, бо якщо його призначать мером, то він хоча б не на передовій, але поблизу передової побуває. А йому, як він каще, першому лідеру повстяння, абсолютно не зашкодить понюхати пороху».

7days-ua.com

EXMO affiliate program